Συστάσεις

...για να ξέρετε ποιους βάζετε στο σπίτι σας

Γαβριήλ Μιχαλάτος

Ιδιοκτήτης Lucky Lock

 Είναι πολύ σημαντικό ο τεχνικός στον οποίο θα απευθυνθείτε να είναι επαγγελματίας και να έχει άδεια από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτό σημαίνει ότι πληροί όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις προκειμένου να ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα και να παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες. Αποφύγετε να απευθύνεστε σε «Τεχνικούς» που τα στοιχεία τους τα βρήκατε από ένα αυτοκόλλητο στην είσοδο της πολυκατοικίας σας ή σε μία κολώνα το οποίο αναγράφει απλώς ένα τηλέφωνο . Θα βάζατε ποτέ έναν ΑΓΝΩΣΤΟ στο σπίτι σας;

 Στο πλαίσιο αυτό επιτρέψτε μας να συστηθούμε... 

Ο Γαβριήλ Μιχαλάτος είναι Πολιτισμολόγος - Ιστορικός ,πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του ΕΑΠ, εξειδικευμένος στης Ιστορικές πηγές του 20ου αιώνα (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Πιστοποιημένος Τεχνικός Ηλεκτρονικός Οργάνων Μέτρησης  από τον ΕΟΠΕΠ και κάτοχος Πτυχίου Ραριοερασιτέχνη Α' Τάξης του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών. Έχει εργαστεί σε εταιρείες Τεχνολογίας όπως Intracom, ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ , Leon Engineering. Για 20 χρόνια εργάστηκε στην Τράπεζα Eurobank ως υπεύθυνος διαχείρισης Τεχνολογικού Εξοπλισμού ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε υπεύθυνος της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας . 

Έχει διατελέσει Αν. Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην Τράπεζα Eurobank, Μέλος Διοίκησης της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας, Αντιπρόεδρος του Διατραπεζικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Ελλάδος και Κύπρου, Αντιπρόεδρος του ΙΝΕ της ΟΤΟΕ, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων , Αν. Γενικός Γραμματέας και Οικονομικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Για την άσκηση του επαγγέλματος του Κλειθροποιού διαθέτει άδεια από την Ελληνική Αστυνομία