ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ

 Η κλειδαριά της πόρτας παρέχει ασφάλεια στο σπίτι σας. Γι 'αυτό χρειάζεστε κλειδαριές κορυφαίας ποιότητας προκειμένου να απολαμβάνετε τη μέγιστη ασφάλεια. Η αναβάθμιση των κλειδαριών είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε καθώς όσο καλή και να είναι μια κλειδαριά που τοποθετήθηκε πριν από 10 χρόνια σήμερα αποτελεί μια πολύ εύκολη «υπόθεση» στα χέρια ενός διαρρήκτη . Αλλά αξίζειτο  κόστος η αντικατάσταση της;

Ακολουθούν έξι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε νέες κλειδαριές πορτών:

Παλαιότητα

Οι διαρρήκτες ασχολούνται συνεχώς με το να βρίσκουν νέους τρόπους ανοίγματος των κλειδαριών. Όσο ποιο παλιά είναι μια κλειδαριά τόσο ποιο πιθανό είναι να έχει βρεθεί τρόπος παραβίασής της.

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού αναβαθμίζουν τις κλειδαριές τους για να βελτιώσουν την ασφάλεια. Υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές.

Χαμένα κλειδιά

Δώσατε τα κλειδιά σας σε κάποιον που δεν τα επέστρεψε ή έχασε τα κλειδιά σας. Μπορεί να τα χάσατε κι εσείς οι ίδιοι.

Υπήρξε απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού σας.

Ο επίδοξος διαρρήκτης «διάβασε» την κλειδαριά σας και την επόμενη φορά μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του.

Προβλήματα λόγω παλαιότητας

Η κλειδαριά σας λειτουργεί προβληματικά λόγω παλαιότητας

Θέλετε περισσότερες προηγμένες δυνατότητες κλειδώματος

Τα χαρακτηριστικά των κλειδαριών πόρτας εξελίσσονται γρήγορα. Οι κατασκευαστές παράγουν τώρα κλειδαριές χωρίς κλειδί που λειτουργούν χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο ή οθόνη αφής, κλειδαριές με δυνατότητα Bluetooth, κλειδαριές χωρίς κλειδί με δυνατότητα WiFi κ.α.

 Αν αποφασίσετε να κάνετε λοιπόν μια αναβάθμιση μην επιλέξετε μια πολύ φθηνή λύση καθώς όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας « ότι πληρώσεις παίρνεις» Και όταν πρόκειται για την ασφάλεια του χώρου μας και της οικογένειάς μας τότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να κάνετε μια έρευνα αγοράς με προσανατολισμό σε προϊόντα γνωστών κατασκευαστών . Μια τιμή για παράδειγμα στα 100 ευρώ για κλειδαριά, αφαλό και defender , όλα μαζί, θα πρέπει να σας προβληματίσει και ίσος είναι προτιμότερο να κρατήσετε την παλιά σας κλειδαριά. 

 Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς , πάντα με επώνυμα προϊόντα τα οποία πληρούν τις διεθνής προδιαγραφές ασφαλείας. 

Και μην ξεχνάτε...Η ασφάλεια μέσα στο σπίτι μας στις ημέρες μας δεν είναι κάτι δεδομένο......