ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ

Ασφαλείας

Iseo R7 Κύλινδρος ασφαλείας - Ασφάλεια με πατενταρισμένο κλειδί

Υψηλής ποιότητας και ασφάλειας κύλινδρος της Iseo με 11 μπίλιες, κλειδί ασφαλείας (αποτυπώσεως) με σύστημα πλαϊνής μπίλιας, και τεχνολογία anti-bump (μέθοδος ανοίγματος με χρήση ειδικού κλειδιού) anti-driling (δυσκολία διάτρησης ) και anti - picking

*11 μπίλιες

*anti-driling

*anti - picking

*anti-bump

Iseo R6 Κύλινδρος ασφαλείας. Οικονομικός και αξιόπιστος

Αυτός ο κύλινδρος του Ιταλικού οίκου διαθέτει 6 μπίλιες, κλειδί ασφαλείας (αποτυπώσεως) ,τεχνολογία anti-driling (δυσκολία διάτρησης ) και τεχνολογία anti - picking .

*6μπίλιες

*anti-driling

*anti - picking


Iseo R50 Κύλινδρος ασφαλείας - Ασφάλεια με ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών

Ορειχάλκινο σώμα κυλίνδρου με τεχνολογία και τεχνολογία anti-bump (μέθοδος ανοίγματος με χρήση ειδικού κλειδιού) anti-driling (δυσκολία διάτρησης ) και anti - picking. Διαθέτει ατσάλινα ανοξείδωτα pins στο κλειδί και προστασία αντιγραφής κλειδιού

*anti-driling

*anti-bump

*anti - picking

*προστασία αντιγραφής κλειδιού

Iseo R90 Factory Κύλινδρος Ασφαλείας - Κορυφαία Ασφάλεια με 14 μπίλιες

Πιστοποιημένος κύλινδρος ασφαλείας με 14 μπίλιες , με τεχνολογία και τεχνολογία anti-bump (μέθοδος ανοίγματος με χρήση ειδικού κλειδιού) anti-driling (δυσκολία διάτρησης ) και anti - picking. Αντίγραφα κλειδιών παράγονται μόνο στο εργοστάσιο με την κάρτα κατόχου.

*14 μπίλιες

*anti-bump

*anti-driling

*anti - picking

*κάρτα κατόχουAGB SCUDO DCK - Κύλινδρος Υψηλών Προδιαγραφών

Ιταλικός κύλινδρος υψηλών προδιαγραφών με ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών

*15 έμβολα

*anti-drill

*Σύστημα προστασίας αφαίρεσης του κυλίνδρου


ISEO F9  - Σ.Α.Ε.Κ

 Κύλινδρος με πατενταρισμένο προφίλ από τον οίκο ISEO γερμανικής κατασκευής  που διατίθεται μόνο από τα μέλη του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών 

Δεύτερος τίτλος

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Υσυ ατ φερρι πυτανθ ιυς θε νυμκυαμ σορρυμπιθ θε πρω δωλορε μελιορε ασυσαμ συμ ετ ιυφαρεθ.

Κύλινδροι

Ασφαλείας

Κύλινδρος Ασφαλείας GLOCK 

Μη Αντιγράψιμος Κύλινδρος με 5 κλειδιά και κάρτα κατόχου

Two Floating Pins: Δυο ενεργές μπίλιες για ενεργοποίηση του συνδυασμού των κλειδιών και αποφυγή διάρρηξης του κυλίνδρου.

Προστασία Anti Bump: Προστασία από κακόβουλα χτυπήματα με σκοπό την εύρεση του συνδυασμού του κλειδιού με ενίσχυση από τις ενεργές μπίλιες.

Αντίγραφα Κλειδιών μόνο με την επίδειξη κάρτας .